PROJELER VE KOORDİNATÖRLERİ

Sosyal sorumluluk projelerinin anlam ve değeri, ancak gönüllü çalışanların sürece katılımlarıyla ortaya çıkabilir. 2015 yılından bu yana sosyal sorumluluk projelerinin tamamını   EYÜP SULTAN SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÖNÜLLÜLERİ ile birlikte yürütmekteyiz.

PROJELER VE KOORDİNATÖRLERİ HAKKINDA

YÜKSEL KANAR, Eyüp Sultan Sosyal Bilimler Enstitüsü Koordinatörü

Yüksel Kanar, yazar. 3 Mart 1953, Çiçek köyü / Elbistan / Kahramanmaraş doğumlu. İ.Ü. Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümünü bitirdi (1975). Aynı bölümde yüksek lisans yaptı. Yayınevlerinde yöneticilik, editörlük ve redaktörlük yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde yönetici olarak çalıştı (1995 sonrası). Yazıları, Düşünce, Yönelişler, Diriliş, Altınoluk, Yedi İklim dergilerinde ve Yeni Devir gazetesinde yayımlandı; telif, çeviri ve sadeleştirmeden oluşan eserleri vardır.  2015’ten itibaren Eyüp Sultan Sosyal Bilimler Enstitüsü Başkanı’dır.

MUSTAFA YÜREKLİ, Yaşam Becerileri Projesi Koordinatörü

Mustafa Yürekli, 1960 Adana doğumlu. A.Ü.İslamî İlimler Fakültesi’nde okudu (1982-1987). 80 kuşağı şairlerindendir. Yayınevlerinde genel yayın yönetmenliği yaptı. 1997’den beri Kanal 7’de yapımcı/yönetmen olarak çalışmaktadır; pek çok belgeselin senaryo yazarlığı ve yönetmenliğini yaptı.  Medya Platformu Derneği’nin kurucularındandır; üç dönem başkanlığını (2004 -2014) üstlendi. 2015’ten itibaren Eyüp Sultan Sosyal Bilimler Derneği’nin kurucu başkanıdır.

MEHMET YÜREKLİ, 5 Ocak Adana’nın Kurtuluşu’nun 100. Yılı Etkinlikleri Koordinatörü

Mehmet Yürekli, araştırmacı yazar, gazeteci. 1965, Konya doğumlu. Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim Fakültesi’ni okudu. Eyüp Sultan Sosyal Bilimler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Şube Başkanı olan Mehmet Yürekli, Ova Yayınları ve adanapost haber portalının genel yayın yönetmeni.